Digital marknadsföring, ett lyft för Möbelhuset Björn Mattsson, som dubblat sin omsättning med hjälp av ClearSense

20 maj, 2016

Möbelhuset Björn Mattsson logo

En kund som varit med oss länge och som tagit klivet över till digital marknadsföring, är Möbelhuset Björn Mattsson. Företaget finns i Varberg och säljer som namnet antyder möbler, mestadels soffor, sängar, fåtöljer och soffbord.

Möbelhuset Björn Mattsson har varit kund till ClearSense sedan 2006 och köpte, som så många andra på den tiden, införande och annonser i vår katalog Lokaldelen.

Fortfarande finns Björn med i katalogen i mindre skala, men nu satsar han betydligt mer på att synas digitalt. ClearSense har på olika sätt hjälpt Möbelhuset Björn Mattson att synas på nätet, genom att bygga deras nya hemsida www.moblervarberg.se, där Björn kontinuerligt presenterar olika erbjudanden, sökmotoroptimerat den för bättre placering på Googles söklista och utöver det driva trafik till hemsidan genom AdWords-kampanjer (annonser på Google). 


Vilket resultat har samarbetet med ClearSense haft för er?

"Fram till 2013 var vi kunder i katalogen Lokaldelen och det var svårt att mäta. Sedan 2013 då vi körde igång med vår nya hemsida, optimerade den och kör AdWords-kampanjer, har vi dubblat vår omsättning", säger Björn Mattsson, ägare till Möbelhuset. 

"Tack vare AdWords-kampanjerna lyckas vi nå många kunder i kommunerna runtom Varberg och har ökat vår geografiska spridning på ett mycket effektivt sätt."


Vad är den största fördelen med att vara kund hos ClearSense?

"Vi har all marknadsföring under ett tak och vi har en personlig relation med säljaren. Vi kan ringa in med våra ändringar på hemsidan och få snabb och effektiv service på ett professionellt sätt. Vi uppskattar även att ClearSense löser så att man kan få ett personligt besök vid behov."

"ClearSense är ett seriöst bolag, som vi har jobbat ihop med i över 10 år. De är alltid tillmötesgående gentemot mig som kund och jag får löpande uppföljning varje månad på hur de olika produkterna presterar", säger Björn.


Detta är ett utmärkt exempel på hur vi kan hjälpa företag att växa och få ut maximalt av sin marknadsföring med en genomtänkt strategi för digitala medier. Vi glädjer oss med Möbelhuset att de avsevärt lyckats förbättra sin omsättning och ser fram emot fler givande år med dem som kunder.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att synas, titta in på fliken Tjänster.

Digital Marknadsföring

Eva Kjellgard

Marketing Assistant

Tillbaka till nyheter
ClearSense - Facebook

ClearSense

Sperlingsgatan 7

Box 623

301 16 Halmstad

Besöks-/leveransadress

ClearSense

Sperlingsgatan 7

302 48 Halmstad

KundService: 0200-119 119

kundservice@clearsense.se 

Professionella hemsidor av: