Vill du ditt företag ska utvecklas digitalt?

24 mars, 2017

Digitalakademin är ett initiativ grundat av ALMI Företagspartner och Google. Målet är att hjälpa företag att bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter och att utvecklas online. I syfte att stärka företagens digitala konkurrenskraft tar Google och Almi på sig uppgiften att avgiftsfritt utbilda små och medelstora företag över hela Sverige i digitaliseringens möjligheter. Digitalakademin har hittills utbildat över 10 000 företagare i digitala kunskaper i 26 städer. 

Den 26 april är det dags för en kostnadsfri kickoff på Hotell Tylösand där du får lyssna på inspirerande talare från Almi, Google och lokala företag så som 365id, Vårdväskan och oss på ClearSense.
Efter kickoffen följer fyra utbildningstillfällen i maj, med olika teman i hur man som företag kan växa online. 

Vi på ClearSense, som Premier Partner till Google, kommer att hålla i de fyra utbildningstillfällena. Med vår expertis på onlinemarknadsföring kommer vi att guida er genom den digitala världen och ta upp ämnen som webbdesign, Web Analytics, teorier om kundbeteende, Google My Business, sökmotoroptimering (SEO), sociala medier, marknadsföring via sökmotorer med mera.

Varmt välkomna! Anmäl er på här på Digitalakademins hemsida.

Eva Kjellgard

Marketing Assistant

Tillbaka till nyheter