Hemsida och Sökmotoroptimering – viktiga ingredienser i PART Fastighetsförvaltnings marknadsföring

17 augusti , 2016

Att aktivt arbeta med sökmotoroptimering, SEO, kan ha stor betydelse för ett nystartat företag som snabbt vill nå ut till en kundkrets. Hemsidan hamnar högt i Googles sökresultat och syns där bra för potentiella kunder. Detta genererar fler besök och ökade affärsmöjligheter.

PART Fastighetsförvaltning logo

PART Fastighetsförvaltning startade sin verksamhet 2014. Företagets verksamhet består framför allt av fastighetsskötsel, uthyrning av lägenheter samt ekonomisk och teknisk förvaltning av fastigheter och vänder sig till fastighetsägare främst i södra Halland och norra Skåne. PART har sitt säte i Halmstad och har i dagsläget 17 anställda. Ganska snart efter företaget startade sin verksamhet fick ClearSense möjlighet att hjälpa företaget med deras digitala närvaro. 


"Vårt samarbete med ClearSense har resulterat i att vi har en proffsig och modern hemsida, vi syns på ”nätet” och som relativt nystartat företag så har vi på detta sätt snabbt fått ut och stärkt vårt varumärke", säger Anna Hellström, ekonomichef på PART Fastighetsförvaltning.


Förutom PART:s hemsida har ClearSense hjälpt till med sökmotorsoptimering, SEO, så att hemsidan ska synas så högt upp som möjligt i Googles söklista på relevanta sökord för företaget. En nog så viktig förutsättning för ett nystartat företag som vill stärka sitt varumärke och snabbt nå ut med sina produkter och tjänster. Att arbeta med SEO är inget engångsarbete. Sökmotoroptimering behöver ständigt ses över och justeras med hänsyn till placering i söklistan och Googles förändrade sökalgoritmer. 


"Fördelen med att vara kund hos Clearsense är att man kan lita på proffsigt utförande och resultat. Vi är supernöjda", säger Anna.


För många är SEO en metod som gör stor skillnad och vi är glada att ha hjälpt PART Fastighetsförvaltning med sin marknadsföring. Vill du att din hemsida ska synas bättre på Google?
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

PARTs bilpark

Eva Kjellgard

Marketing Assistant

Tillbaka till nyheter