Strategiska partners

Tillsammans med noga utvalda strategiska partners skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för våra kunders synlighet i digitala medier.

För att få möjlighet att bli strategisk partner till Google krävs bland annat djupgående AdWords-expertis och digital marknadsföring i allmänhet samt kunskaper om den lokala marknaden, att vi ger kunden detaljerade resultatuppgifter och insyn i hur dennes AdWords-kampanjer presterar samt bra kundsupport.

Som Premier Partner får vi också omfattande produktutbildning och tillgång till verktyg och AdWords-support som gör att vi kan hålla oss à jour med den senaste Google-tekniken och på så vis hjälpa våra kunder på bästa sätt. Allt detta krävs för att kunna hjälpa er att maximera avkastningen av kampanjerna så att ni kan fokusera på att driva sitt företag.

Mono Solutions är ett Köpenhamnsbaserat företag som brinner för att ge småföretag en professionell och prisvärd närvaro online. Som partner till Mono kan vi erbjuda proffsiga och prisvärda hemsidor byggda på deras webbplattform. Vi bygger professionella hemsidor efter företagets unika profil och önskemål. Naturligtvis är alla hemsidor anpassade för mobilen.

Bisnode AB är ett företag som tillhandahåller affärs-, marknads- och kreditinformation. Bisnode levererar data till vår söksajt www.torget.se samt www.foretagsfakta.se. Här hittar användare detaljerad information om svenska företag lokalt liksom över hela landet. Företagsinformation som adresser, telefonnummer, öppettider, produkter, tjänster och varumärken. Här hittar de även branschtillhörighet, beslutsfattare, styrelsemedlemmar och finansiell information som nyckeltal, bokslut, resultaträkning och balansräkning. På torget.se hittar men även adresser och telefonnummer till privatpersoner samt kartor.

Getupdated är en del av Online Group som är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom digital marknadsföring och hosting. Företaget är vår partner och leverantör av expertis och teknik inom sökmotoroptimering.

City Network är en ledande europeisk leverantör av digitala infrastrukturtjänster. Vi samarbetar med City Network för registrering och överföring av domäner samt för e-posttjänster till våra kunder.