clearsense hemsida

En bra hemsida är navet i företagets marknadsföring; en samlingsplats för information, referenser, priser och kontaktuppgifter. 

ClearSense erbjuder en helhetslösning där vi skapar en unik och professionell hemsida till ditt företag. Utseendet anpassas för att passa företagets profil och dina önskemål. Självklart är alla våra hemsidor anpassade även för mobilen och surfplattan.

clearsense google adwords

Konkurrensen är tuff i många branscher, men med Google Adwords kan du synas med ditt företag när personer söker efter dina tjänster på Google. Marknadsföring med hjälp av AdWords kan snabbt ge dig besök på din hemsida, telefonsamtal eller besök i din butik. 

ClearSense är Google Premium Partner, vilket innebär att vi är en av få utvalda certifierade återförsäljare av Google Adwords i Sverige.

clearsense sökmotoroptimering

Google har cirka 50 miljoner sökningar per dag i Sverige. Vi erbjuder sökmotoroptimering till företag som vill synas bättre på Google. Vi analyserar hemsidan, implementerar vår lösning och förser dig med konkreta åtgärdspunkter på hur din hemsida ska få ännu bättre förutsättningar att synas när någon söker efter dina tjänster på Google. Kontrollera din ranking på Google med hjälp av vårt SEO verktyg!

clearsense sociala medier

Vi hjälper ditt företag att synas på sociala medier genom en närvaro på Facebook, Instagram och Google My Business. Vi hjälper dig även med att nå ut med dina erbjudanden genom annonskampanjer på Facebook och Instagram. Riktigt utformad och uppdaterad information på Internet betyder mycket. Yext är verktyget för att ta kontroll över vilken företagsinformation som visas på olika sajter.

Har du rätt information på alla söktjänster? När det gäller kontaktinformation, förväntar alla sig att det ska vara korrekt information.

Google My Business gör information om ditt företag synligt på Google Sök och Google Kartor, så att kunderna hittar dig oavsett vilken enhet de använder. Yext gör det enkelt att få ut rätt informationen på ett antal söksidor.

clearsense torget.se

Torget.se är ditt lokala torg. Här finns varor och tjänster som underlättar din vardag. Använd Torget.se när du planerar din resa, din hemmakväll eller din utflykt. På torget.se hittar du lokala företag med företags-information som adress, telefonnummer, öppettider, produkter, tjänster och varumärken. Här hittar du också adresser och telefonnummer till privatpersoner. 

företagsfakta

FöretagsFakta finns både som söktjänst på Internet (foretagsfakta.se) och som app för mobilen. Söktjänsterna är främst inriktade på företag som söker andra företag. Här finns information om företag såsom kontaktuppgifter, branschtillhörighet, beslutsfattare, styrelsemedlemmar och finansiell info.