Sociala medier

Facebook för företag

Facebook är inte bara världens största digitala mötesplats, det är även ett av världens mest eftertraktade skyltfönster. I Sverige använder över hälften av befolkningen Facebook och de vuxnas användande ökar fortfarande. Bildbaserade nätverk får allt större spridning och Instagram är ett av de sociala medier som ökar snabbast i alla åldrar. En företagssida på Facebook kan bli en värdefull del av din digitala marknadsföring. Låt oss hjälpa dig att sätta upp och underhålla ditt företags sida på Facebook.

Instagram och Facebook

Annonsera på Facebook och Instagram 

Att annonsera på sociala medier lämpar sig särskilt väl för dig som vill nå ut med erbjudanden och kampanjer, men också för dig som vill stärka ditt varumärke, så att just ditt företag blir kundernas självklara val. Enkelheten och den riktade annonseringen gör att facebook annonsering är ett perfekt val för dig och ditt företag när du vill nå ut till din målgrupp.

När behovet av en produkt eller tjänst som du erbjuder uppkommer hos dina potentiella kunder, ska de tänka på just dig! Vi hjälper dig med allt kring dina annonskampanjer: Säljande text, attraktiva bilder, budgivning mm. Annonskampanjerna kan styras till både Facebook och Instagram.

• Nå ut med dina erbjudanden! 

• Gör ditt varumärke mer känt 

• Bra möjligheter till målgruppsstyrning 

• Synlighet i nyhetsflödet även i mobilen 

• Dra nytta av och bemöt omdömen och recensioner 

• Enkelt! Vi gör hela jobbet åt dig! 


Låt oss hjälpa dig att med hjälp av sociala medier få en bra närvaro på nätet. Fyll i formuläret nedan om du vill veta mer om sociala medier.

Tillbaka till tjänster