Yext – Full kontroll på "nätet"

15 mars, 2016

Hur ser ditt företag ut på Internet?

  • Är det samma information på alla söksidor?
  • Är det rätt uppgifter?
  • Är det förvirrande för kunder som inte hittar rätt uppgifter?
  • Är det tidskrävande/svårt att uppdatera informationen?

Få full kontroll – enkelt och smidigt med Yext!

Yext logo

Nu introducerar ClearSense en helt ny produkt. Yext är en tjänst, som låter företagare ta kontroll över den företagsinformation som visas på Internet hos ledande söktjänster och sociala medier som Google My Business, Facebook, Nokia here, TomTom, torget.se etc. ClearSense är först i Sverige med att erbjuda denna typ av tjänst. 


På vår domän Rättinfo.nu kan företag scannas, för att se vilka av företagets uppgifter som finns på olika sajter och hur dessa ser ut. Med hjälp av Yext kan sedan uppgifterna enkelt ändras, så att rätt info finns på alla sajter. När det är dags att förändra någon uppgift, ändras den endast i Yext och publiceras därifrån på alla anslutna sajter. 


Vi säljer tre olika uppdateringspaket, där vi hjälper till att lägga upp rätt uppgifter, logotyp, bilder mm, samt att uppdatera informationen ett visst antal gånger per år. Företaget Yext som tillhandahåller lösningen har sitt huvudkontor i New York. Yext används för nuvarande i 17 länder, däribland av våra FCR-kollegor Irland, Tjeckien och Slovakien. Läs om Yext här eller kontakta oss, så berättar vi mer.

Yext nätverk Robert Lindell

Robert Lindell

Head of Marketing and Support

Tillbaka till nyheter